Om oss

Klimat Kyla & Service har sitt säte i Örsundsbro som ligger beläget mitt emellan Uppsala och Enköping. Vi säljer värmepumpar, luftfuktare, luftrenare och övriga tillbehör för komfort-klimat och utför installationer, service samt felsökning och reparation av värmepumpar.  Vi sysslar även med ventilation samt har nära partners som är OVK certifierade och rikstäckande. Vårat arbetsområde är främst hela mälardalen, men tar även uppdrag i andra delar av sverige eller utomlands efter översenskommelse.
Välkommen med eran förfrågan.

Affärsidé

Då vi är ett litet företag som efter att tidigare enbart arbetat med att utföra installationer så vill vi utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners för en gladare och ljusare framtid genom att också själva få bli återförsäljare av produkter som vi tror på.

Våran vision

Skapa effektiva lösningar som bidrar till nöjda kunder och en gladare planet.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Allmänt

Nu har bilen fått fin reklam, tack Jans reklam.

När du anlitar oss så innebär det att du anlitar ett certifierat företag för att hantera köldmedier (F-gaser) våran personal innehar personliga certifikat (klass 1) och får göra ingrepp i alla typer av köldmediesystem.
OBS! Du är själv skyldig att undersöka så att företaget du tänker anlita har ett företagscertifikat och att teknikern på plats innehar ett personligt certifikat.